SERVICII

    CADASTRU ENERGETIC
    GIS
    CARTOGRAFIE
    CADASTRU IMOBILIAR-EDILITAR
    RETELE GPS SI DE RIDICARE

CADASTRU ENERGETIC

- Linii electrice de inalta, medie si joasa tensiune
- Statii electrice de inalta tensiune

    sus

GIS

CARTOTOP Craiova dispune de specialisti care ajuta la extragerea valorii din sursele de date in forma bruta sau fragmentata. Echipa de experti poate ajuta la definierea specificatiilor datelor, dezvoltarea software-ului GIS, analiza, vizualizare si training in domeniul GIS.

    sus

CARTOGRAFIE

Procesul de transformare a datelor, reprezentate pe o harta avand ca suport hartia sau filmul, in format computerizat reprezinta o etapa a cartografiei digitale. Reusita acestei etape importante a cartografiei poate fi asigurata prin alegerea unor solutii software care sa realizeze o conversie foarte exacta, eficienta si rapida a datelor in format digital.
Succesul este in mod semnificativ influentat de nivelul de pregatire al personalului si de disponibilitatea si calitatea hartilor de baza. Cartotop Craiova dispune de personalul si echipamentele necesare pentru realizarea hartilor in format digital.

    sus

CADASTRU IMOBILIAR-EDILITAR

Cadastru imobiliar-edilitar
- Scoaterea terenului din circuitul agricol
- Dezmembrari, unificari terenuri
- Intabulari terenuri si constructii (edificari)

Produsul final este planul cadastral digital, care prezinta avantaje fata de planul cadastral conventional:
- scalabilitate;
- exploatare usoara;
- functii de interogare facile;
- usor de actualizat;
- durabilitate.
Generarea straturilor tematice are la baza suportul grafic oferit de planul digital, folosind facilitatile sistemului, baze de date urbane si informatiile obtinute din procesul de realizare a planului cadastral.
Avantaje
Unul dintre avantajele planului cadastral digital este reprezentat de posibilitatea de a afisa in timp real date actualizate despre localitate, referitor la imobile, terenuri, retele tehnico-edilitare si rutiere etc.

    sus

RETELE GPS SI DE RIDICARE

Retele geodezice G.P.S. pentru puncte de indesire si ridicare - proiectare si determinare.

    sus